piątek, 27 lipca 2012

Milka doughnut czyli czysta rozkosz dla podniebienia


 
    Każdy z nas zapewne miał już okazje jeść doughnut, czyli amerykańskie pączki z dziurką smażone na głębokim oleju .Doughnut to nie jest popularny smakołyk w naszym kraju, ale dopiero od około trzech lata jego dystrybucja rozszerzyła się na skale masową. Ten amerykański pączek z milki miałam przyjemność jeść kilka dni temu i muszę przyznać, że był naprawdę pyszny. Mimo tego, że leżał na pewno kilkanaście dni w lodówce ciasto było miękkie jednak największym walorem była mleczna czekolada z milki, która znajdowała się na wierzchu. Niestety pączka można kupić jedynie w zestawie z kawą na Orlenie, więc nie wiem ile kosztuje osobno
Plusy
-smak
-miękkie ciasto
-ładne opakowanie
-rozpływając się czekolada
Minusy
-szybko się rozpływa 

Brak komentarzy: